matrix led display

matrix led display

Onze vlaggenschepen zijn de Arcus® led displays. In het belang van de mobiliteit in en rondom gebouwen is het belangrijk om toegankelijkheid te bevorderen met de presentatie van actuele verwijzingen. En zo hebben wij met Arcus® gerealiseerd dat wij ook voor uw locatie het verwijzen of informeren op een aantrekkelijke wijze kunnen waarmaken.

De led matrix displays zijn verpakt in zeer duurzame behuizingen en kunnen in verschillende gradaties (zelfs IP65) in robuustheid worden aangeboden.

Kleurgebruik, de leesafstand, de hoeveelheid van direct te lezen informatie, de bedieningswijze, de robuustheid van de behuizing en de bevestiging zijn mede bepalend voor de juiste configuratie die u nodig heeft.

Door gebruik te maken van ontvangen data of zelfstandige gelezen data, door gebruik van sensoren en een terminal, is het mogelijk om het display samen te stellen naar uw behoefte.

meerdere alarmeringen

Meerdere alarmeringen op de led matrix LUTO weergeven kan met een veldbuscontroller. Wij kunnen op projectbasis dat voor u verzorgen.

 

Brochure

 

Zoek je een oplossing of heb je een vraag? Wij beantwoorden hem graag!