luto-parkeergarage

luto-parkeergarage

(D) Leuchttransparente für Tiefgaragen

Slagvaste transparante armatuur met akoestische en optische signaalgever. Aan twee zijden voorzien van internationale / meertalige tekst ‘Stop Motor’ en pictogrammen volgens NEN-EN-ISO 7010:2012.

“Meest aantrekkelijk geprijste LUTO voor ondergrondse parkeergarages”

Het armatuur oogt rustig als het niet is ingeschakeld, de plaat is geheel wit. Bij inschakeling van de armatuur licht de tekst met pictogrammen op en flitst de optische signaalgever. Daarnaast kan ook de akoestische signaalgever worden ingeschakeld.  De pictogrammen zijn volgens NEN-EN-ISO 7010:2012.

De LUTO 900 voor gasdetectiesystemen in parkeergarages (bijvoorbeeld de MPS Evolution van MSA, the safety company) voldoet volgens laatste eisen aan ontruiming voor parkeergarages: Nederlandse norm NEN 2443-2013 en Duitse richtlijn VDI 2053 2014-12.

Korte installatietijd. Het transparantie armatuur gecombineerd met slowwhoop en flitser kan met slechts 2 bijgeleverde plafondbeugels worden opgehangen. Voorbereid met invoer van stroomkabel (diameter 9 ~ 16mm) d.m.v. bijgevoegde wartel, elektrische verbindingen met veerklemmen geschikt voor max 1,5mm2 (L1, N en PE). Leverbaar in een laagspanningsuitvoering (230VAC) en een zwakstroomuitvoering (24VDC).

Totaal inclusief plafond montagebeugel L x B x H (mm) = 937 x 122 x 197.

Zoek je een oplossing of heb je een vraag? Wij beantwoorden hem graag!

Alleen als u toestemming heeft gegeven dat wij uw gegevens mogen opslaan en gebruiken om contact met u op te nemen, dan kunt u de formulier verzenden.